Årets tema - mat för kropp och själ

Varmt välkommen till klimatkonferensen 2019. Årets konferens tar sin utgångspunkt i frågan om mat och livsmedel. Hur kan vi producera och konsumera mat och livsmedel som gör nytta för oss själva och vår planet? Hur vi agerar de kommande åren har stor betydelse för planetens stabilitet under en mycket lång tid framöver. Hur motiverar vi till förändring, vad behöver vi för att inte bli förvirrade i begreppsdjungeln? Hur skapas framgångsrika verksamheter och vad driver arbetet framåt? Vår målsättning är att du som deltagare ska få med dig konkreta kunskaper, inspiration och mer energi för att kunna bidra ytterligare i att skapa en mer hållbar framtid.

Klimatkonferensen är kostnadsfri och öppen för alla.

Tid: 4 september kl. 13:00 - 16.30
Plats: Kulturhuset Spira, Jönköping
Moderator:

 

Program

13.00
Barnkören Nova inleder årets klimatkonferens
Utdelning av årets Klimatpris

Vinnare av Klimatpriset koras, läs mer klimatpriset>>

Länets klimatkämpar

Personer från länets kommuner ska mäta och följa sina utsläpp under ett år - Klimatkämparna är här. Följ deras resa i sociala medier när de försöker ändra sina vanor och minska sina utsläpp. Läs mer här >>

Föredrag: Fyra matprofiler inspirerar!

Mat & media kommunikation

 

Circular Centre

 

Lantbrukarnas Riksförbund

 

Oatly

16.30
Slut

Anmälan

Anmälningar till klimatkonferensen administreras av Klimatrådet. Dina personuppgifter sparas enbart i syfte att kunna planera klimatkonferensen 2019.

16.30
En del av Klimatveckan

Seminariet är en del av Klimatveckan som pågår i hela Jönköpings län den 4 – 11 september, alla aktivteter finns här >>.